Despre noi

Serban SRL Comercializare, montare, service acumulatori auto, moto si tractiune

Șerban, baterii!
Șerban, curent!
Șerban, acumulatori! Energie fără fir

De trei ori Șerban, pentru că el este ajutorul tău în energie! Dedicat meseriei, cu o experiență de peste 40 de ani în tot ceea ce înseamnă legătura cu acumulatorii, ”Șerban Acumulatori” este expertul tău.

Fie că vorbim de autoturisme, motociclete, rulote sau poate chiar de mașini agricole, snowmobile, mașini de construcții… ”Șerban Acumulatori” are soluția pentru tot ceea ce aveți nevoie.

Povestea ”Șerban Acumulatori”

De ce ”energie fără fir”? Pentru că suntem independenți de energie, iar acum o putem avea oriunde în lume, fără să ne conectăm la priză. Lumea a evoluat, e independentă și pentru asta dăm o mână de ajutor. O scânteie s-a aprins la începutul anilor ’90, într-o ședință de familie, acolo unde ideea ”Șerban Acumulatori” prindea viață, într-o afacere de familie.

La început, am pornit cu bateriile din ebonită, însă cu timpul tehnologia a avansat și noi acumulatori au apărut în domeniu. Acum, vorbim despre un necesar indispensabil al zilelor noastre.

De-a lungul anilor, familia Șerban a crezut în principii bine definite iar, cu o echipă neschimbată încă de la înființare, profesioniștii de astăzi oferă zi de zi produse și servicii la cele mai înalte standarde.

Pe plan local și național, ”Șerban Acumulatori” a devenit un distribuitor și un partener de încredere al celor mai cunoscute și vândute mărci de acumulatori auto, moto și pentru uz comercial și industrial.

Și nu ne oprim aici! Echipa ”Șerban Acumulatori” este într-un continuu proces de specializare pentru a veni în întâmpinarea clienților și a partenerilor noștri.

Ne găsiți în Brașov și Stupini, într-un mediu de ultimă generație, iar locațiile noastre sunt autorizare RAR.

Vă așteptăm!